Sex sex

En ole koskaan seurustellut lahti

en ole koskaan seurustellut lahti

on kiinnostunut minusta. Jos et ole koulutettu psykoterapeutti tai se henkilö, jonka kanssa asia korjaantuu molempien suostumuksesta ja halusta, älä puutu. Ei ole koskaan ollutkaan. Luoja on näin järjestänyt eikä minulla ole siihen mitän negatiivista sanomista. Entä kenen kanssa voin halailla ja suukotella, kun siltä tuntuu? Olen myös edelleen aivan kamalan ujo. Juha harmittelee sitä, että toiseen saman maailmankatsomuksen jakavaan sinkkuun on vaikea törmätä. en ole koskaan seurustellut lahti

En ole koskaan seurustellut lahti - Sarita Kemppainen, 27

Minulla on monia naisia ystävinä, mutta he ovat minua vanhempia. Pian tuon jälkeen koko hengellinen piirikin loppui. Nyky-yhteiskunnassa puhutaan paljon rakkaudesta ja sen löytämisestä. Siitä seurasi henkilökohtainen helvetti, joka kävi raskaasti mielenterveydenkin pälle. Kaikki ovat kuin Hollywood-julkkiksia, tavoittamattomia. Asia kuitenkin tulee aina jossain vaiheessa ilmi. Käytännössä seksi ei siis juuri kiinnosta häntä. Voisimme hänen kanssaan jakaa elämä ja puhua luottamuksella kaikesta.

57-vuotias Matti ei: En ole koskaan seurustellut lahti

Ihminen voi tehdä kaiken niin hyvin kuin pystyy ja jädä silti ilman. He tulivat ja menivät ja olivat minulle hetkellisiä ihastuksia.  Koskaan ei voi tietä, mitä tapahtuu. Toisaalta minua on joskus kehuttu ihan söpöksi. Olen ollut ihastunut moniin miehiin elämäni aikana, mutta ilman vastakaikua. Useimmat kolmenkympin kieppeillä olevat elävät jo parisuhteessa. Nyt asun ulkomailla miljoonakaupungissa töiden takia, mutta koskaan en siis ole ollut edes treffeillä. Se on vähän nolokin psyykkinen juttu, jota en ole koskaan kenellekän sanonut. Olen naispuolinen homoseksuaali ja vähän vanhempi ihminen jo, joten en eläkeikäisenä voi ketän samanmielistä mukavaa kumppania löytä, etenkän, kun asun pikkukaupungissa.

En ole koskaan seurustellut lahti - Sauli, 32

En ole koskaan uskaltanut lähestyä ketän, mutta ei kukaan ole koskaan myöskän lähestynyt minua. Jos jotain paheita on, ne ovat se 0-5 annosta olutta viikossa ja naamatusten tuttujen kaverien kanssa yhdessä videopelien pelaaminen. En tiedä ovatko ihmiset häveliäitä, mutta harva sitä kysyy. Heillä on yhteensä yhdeksän lasta, joista jokaiselle olen ollut mieluisana leikkikaverina aina pienestä pitäen. Olen toistaiseksi nauttinut siitä, että ei ole tarvinnut kuulla päivittäin kiroilua ja radion ränkytystä, mutta on se mielessä käynyt, että onkohan sitä talvella joka päivälle puhekaveria. Toisaalta on siinä varmaan sitäkin, että alkaa luovuttaa. Juhalla on paljon omaa aikaa pelata salibandyä, käydä kuntosalilla, lenkkeillä, seurata urheilua ja pelata tietokoneella. Ettei kävisi niin, että alkaisi pahasti tökkiä ja sitten olisimme pettyneitä molemmat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *